Åmot ungdomsskoles nettsider!

Ta en kikk i vårt innholdsrike arkiv!  


Takk for nå, Rolf!
31 år er gått siden Rolf Berge startet sitt virke som lærer ved Åmot ungdomsskole i 1971. Nå trekker han inn lærebøkene og går over i pensjonistenes rekker! Siste dag før sommerferien ble Rolfs avgang behørig markert i skolens kantine.
Les mer
20.juni, 2003

Avslutning med stil!
Onsdag 18.juni var dagen kommet for våre to flotte 10.klasser. Tre innholdsrike år ved Åmot ungdomsskole skulle markeres med tradisjonell, høytidelig avslutning. Litt vemodig var det vel etter alle årene man har hatt sammen..
Mer fra avslutningen
19.juni, 2003
 

Full fres på Åmot Eng!
Siste mandag før sommerferien ble det arrangert aktivitetsdag for elevene i 8. og 9.klasse på Åmot Eng. Fotballturnering, pilkast og boccia var blant øvelsene som stod på programmet. Også neste års nye elever fra Osen deltok.
Mer fra begivenhetene
18.juni, 2003

Kunst-talenter i 8.klasse!!
Våre to 8.klasser har nettopp avsluttet en av årets mange, spennende oppgaver i kunst- og håndverk. Denne gangen skulle elevene prøve å lage sine egne malerier - "Fritt etter Edvard Munch og Harriet Backer". Og resultatene..? Riktig så bra!!
Ta en titt!
13.juni, 2003

Med både lek og alvor på programmet!
Tirsdag 10.juni var det både alvor og moro på programmet for våre to 8.klasser. Først var det rusforebyggende arbeid i Åmot Kulturhus, før klassene gikk hvert til sitt med sosialt samvær. Med værgudene på vår side ble det en flott dag!
Les mer
12.juni, 2003

Ofret søvnen for solformørkelsen
Lørdag 31.mai var det frivillig oppmøte for elevene i 8B som hadde lyst til å oppleve den største solformørkelsen i Norge siden 1954. Før klokken var slått halv fem på morgenkvisten hadde flere elever funnet veien til skolen..
Mer fra begivenhetene
2.juni, 2003

Deltok på "Erfaingsseminar"
Tidligere denne måneden møttes Partnerskapsskoler fra det ganske land til ”Erfaringsseminar” i Oslo. I løpet av det to dager lange oppholdet presenterte skolene noen av sine mest vellykkede IKT-prosjekter. Blant foredragsholderne var også Åmot ungdomsskole som la frem sine erfaringer med Nobel-prosjektet 2002.
Mer fra seminaret
30.mai, 2003

Møte med ”Short Cut”!
I forbindelse med våre mange nettaviser hender det at enkelte saker av ulike grunner aldri blir publisert. Flere av dem hadde definitivt fortjent å ”se dagens lys”, slik som intervjuet med NRKs programleder for VG-lista Topp 20 – ”Short Cut”.
Denne reportasjen inneholder videoopptak! Mer fra møtet med "Short Cut"
21.mai, 2003
 

God deltakelse i 17.mai-toget!
Årets 17.mai-feiring ble en vellykket affære. Med godt vær var det heller ikke mye å utsette på deltakelsen. På forhånd var det lovet kake til klassen som hadde flest deltakere som gjennomførte hele runden med 17.mai-toget. ”Seier’n” gikk til 10A hvor hele 87,5% av elevene fullførte.
Mer fra feiringen!
21.mai, 2003


Tredje formingsgruppe (gruppe 3) i 8. klasse har laget animasjoner. Elevene har benyttet ulike materialer, laget bakgrunn, tatt bilder og animert ved hjelp av dataprogrammet Animation pro 3.
Se animasjonene her! (litt tung i laste ned!)
20.mai, 2003

Uten (skikkelig) mat og drikke duger helten ikke..
Et godt kosthold er viktig for å kunne fungere skikkelig. Nå har Foreldrenes arbeidsutvalg (FAU) ved skolen vår tatt et krafttak for å bevisstgjøre nettopp dette. I forrige uke arrangerte de felles lunsj og ”kostholdskurs” for alle ved skolen.
Mer fra skolelunsjen
12.mai, 2003

Vårt bidrag til eSchola 2003
Nok en gang deltar vi i eSchola, et initiativ fra Det europeiske skolenettet. Målet er å synliggjøre og belønne nyskapende bruk av IKT i skolen. Skoler fra hele Europa deltar i konkurransen. Vårt bidrag er ”Nobel-prosjektet”. Ta en titt på den engelskspråklige siden, som også er tilpasset PDA.
Denne reportasjen inneholder videoopptak! Se vårt bidrag
7.mai, 2003

Gøy med "Pandoras Eske"!
Før påskeferien var alle elevene ved skolen vår invitert til forestilling i Kulturhuset. På programmet stod den musikalske opplevelsen ”Pandoras Eske”. Barn og ungdom fra skolene i Åmot stod for de fleste innslagene. Og gøy var det!!
Les mer!
24.april, 2003

Læringssenteret besøker Åmot ungdomsskoleLisbeth og Hanna i diskusjon
Lisbeth Pedersen fra Læringssenteret har besøkt Åmot ungdomsskole. Åmot ungdomsskole er av Læringssenteret blitt valgt ut til å delta i flere nasjonale og internasjonale prosjekter. Framdriften i disse prosjektene ble diskutert. Skolen fikk også overrakt et digitalt kamera fra Læringssenteret, men det er knyttet betingelser til overdragelsen…
Finn ut mer
11. april, 2003

Friluftsdag med ski og pilking!Vegard var dagens storfisker!
Ski og pilking var alternativene elevene hadde å velge mellom under årets friluftsdag. En fin dag selv om vinden var nokså sterk. Dagens gladeste: Abboren som ble funnet i magen på ei to kilos gjedde og som i fin form ble sluppet tilbake i Prestsjøen!
Les mer
7.april, 2003

Ski, sol, hopp, latter og smil!
Aina på skidagen!8.klasse var i forrige uke på sosial skidag. Turen gikk med buss opp til Skramstadsetra hvor vi spente på oss skiene. I det strålende vinterværet satte vi deretter kursen nedover mot Rena igjen, men på veien ble det tid til en lang stopp med grilling, kos og moro!
Mer fra turen
31.mars, 2003

Marita filmerVinteraktivitetsuke for 9. klassene
uke 12 har elevene i 9. klassene vinteraktivitetsuke. Aktivitene vil bli skildret med bilder og film tilpasset PDA.
Denne reportasjen inneholder videoopptak! Gå til startsiden
25. mars 2003

Solfylt dag i Digeråsen
Tirsdag 18.mars var det klart for den årlige skidagen i Digeråsen. Etter et par år med litt dårlig vær, viste værgudene seg denne gangen fra sin aller beste side. Varmt og strålende sol gjorde dagen perfekt med ski, brett, sol, bål og pølser!
Denne reportasjen inneholder videoopptak! Mer fra skidagen
21.mars, 2003

Birkebeinerprosjektet i full gang!
Arbeidet med årets Birkebeinerprosjekt er for lengst i gang. Mange reportasjer er laget og flere kommer. Både "kjendisene" og de lokale løperne har fått sin plass i nettavisen, som også vil "streame" Radio Midt-Østerdals maratonsending fra Birkebeineren.
 Inneholder lydopptak! Denne reportasjen inneholder videoopptak! Birkebeinerrennet 2003
20.mars, 2003

Kjempeuke på Bjørnsund!
Våre to 8.klasser har nettopp kommet hjem fra leirskoleopphold på Bjørnsund. Fem dager på den koselige øya på Møre-kysten ble en flott opplevelse. I et nytt og annerledes miljø ble det mye moro. Og ikke minst strålende fornøyde elever!
Denne reportasjen inneholder videoopptak!
Mer fra Bjørnsund!

18.mars, 2003

Torry klapper for JohanWireless pupils blir navn på håndholdt prosjektet
Spenningen blant elevene var stor da ITU skulle kåre vinner for beste navneforslag til PDA prosjektet ved skolen. Trude Haram Frølich fra ITU sa at det uoffisielle navnet HotSync nå ikke eksisterer lenger og at det nye navnet er Wireless pupils. Forslaget kom fra Johan som vinner en Apple Ipod mp3 spiller. Nytt nettsted tilpasset PDA blir også lansert.
Les mer på nettstedet for Wireless pupils
10. mars 2003

LA21 i Åmot på Internett!
Nå er endelig LA 21 siden ferdig!! Fem elever fra 10.klasse har jobbet dag og natt i to uker for å bli ferdig med siden. Og de nådde målet sitt. Se resultatet, og nå kan til og med du finne ut hva LA 21 egentlig er for noe!!
Les mer!
21.februar, 2003
 


Andre formingsgruppe (gruppe 2) i 8. klasse har laget animasjoner. Elevene har benyttet ulike materialer, laget bakgrunn, tatt bilder og animert ved hjelp av dataprogrammet Animation pro 3.
Se animasjonene her!
18.februar, 2003

Tom Arild var dagens store spiller!10B Yankees BEST!
Årets innebandymestere heter 10B Yankees! Under sluttspillet i Rena Leir feide de all motsand til side. I finalen ble 10A Avalanche utklasset med 4-0, mens lærerlaget Teacher Kings måtte bite i bandyballen og se seg slått med 4-3.
Mer fra finalespillet!
17.februar, 2003

Erling Jevne intervjues av www.birken.no!Vil DU være journalist for www.birken.no?
Vi planlegger også i år å dekke Birkebeinerrennet (22.mars) på vårt nettsted www.birken.no. Til dette trenger vi interesserte elever! Dessuten:
De som melder seg og gjør en god jobb, vil ligge best an når elever skal plukkes ut til å delta på "Nobel-prosjektet" i Oslo i forbindelse med Ungdomsavisa i desember..
Les hvordan DU kan bli med
16.februar, 2003

Håndholdtprosjekt med stor oppmerksomhet hos EUN
Håndholdtprosjektet ved Åmot ungdomsskole har fått stor oppmerksomhet på Det europeiske skolenettet. Både på hovedsiden, eSchoolnet-siden og News-siden blir prosjektet nevnt.
Full informasjon

14.februar, 2003

Her er finalistene!
Det tas mange fine bilder i løpet av et skoleår. I januar kunne man via våre hjemmeside stemme frem fire kandidater til "Årets bilde". Ytterligere fire vil bli plukket ut til sommeren. Nå kan du se hvilke bilder som fikk flest stemmer og som dermed er klare for finale..
Se bildene
10.februar, 2003

Null tillit til Clemet!
Dette var en av de viktigste parolene under markeringen på Youngstorget i Oslo og lokalt på Rena mot statsråd Kristin Clemet og regjeringen.
15 000 (!) lærere fra Østlandet var møtt frem i Oslo for å vise sin motstand mot regjeringens rasering av det likeverdige skoletilbudet. Flere Renalærere viste også sin motstand lokalt på torget på Rena.
Les om demonstrasjonen i Oslo
Les om demonstrasjonen på Rena
7.februar, 2003

Stor jubel i 9.klasse!Martin med sin pda!
Så var dagen endelig kommet som alle 9.klassingene hadde ventet på. Representanter fra ITU hadde tatt veien fra Oslo for å dele ut håndholdte pc’er til alle elevene. Som den første skolen i verden er vi i gang med prosjektet med håndholdte pocket PC'er med innebygd wlan kort (trådløst nettverkskort med Internett tilgang) og innebygd Blåtann for kommunikasjon over små avstander.
Les hele saken
27.januar, 2003

Morsom time med Trond Lindheim
Torsdag 23.januar var det nok en gang rikskonsert for elevene ved Åmot ungdomsskole. ”Hårtopp i drift” med Trond Lindheim ble en spesiell opplevelse.. Med humor og sitt piano hadde han publikum i sin hule hånd.
Mer fra konserten
24.januar, 2003

Stem på årets bilde!
Siden skolestart i august er det tatt flere hundre bilder fra de mange aktiviteter vi har vært igjennom på skolen. Nå kan DU være med å stemme frem det bildet du synes er det beste fra . Her har vi plukket ut åtte bilder. De fire bildene som får flest stemmer går videre til den "store finalen" ved skoleslutt, hvor vi kårer ÅRETS BILDE!
Se bildene og stem!
4.januar, 2003

Dans, humør og stil = juleball!
Juleball 2002 - Svært vellykket!!
Torsdag 20.desember var det klart for årets juleball! - En flott og annerledes måte for elever og lærere å være sammen på, sa elevrådsleder Tom Arild Glenne i sin tale. Og det ble en kjempekveld - med stil, godt humør, god mat, mye dans og ikke minst KJEMPEFORNØYDE elever og lærere!
Alt om juleballet!
23.desember, 2002

Prosjekt om juletradisjoner!
De siste to ukene før jul har begge 8.klassen hatt prosjekt i Krl. Temaet har vært "Juletradisjoner". Med utgangspunkt i dette har elevene valgt et emne som de har fordypet seg i. Og når det gjelder jula er det mye å velge i...
Mer fra prosjektet
21.desember, 2002

Juleverksted 2002 - mye fint..
Tirsdag 17.desember var det juleverksted ved skolen vår. Alle elevene i 8. og  9. klassene deltok. Det var mange aktiviteter å velge mellom; såpelaging, toving, grøtlaging, julekrakk, pepperkakebaking, nissemaking, og sponkurver. Web-gruppa hadde ansvaret for å ta bilder, skrive og gjenskape stemningen fra de ulike aktivitetene.
Les om juleverkstedet
17.desember, 2002

"Oslo-gjengen" er tilbake!
Så er det gjort! 5 hektiske dager i Oslo i forbindelse utdelingen av Nobels Fredspris er over. Vår dekning av begivenhetene for Ungdomsavisa ble en suksess. Allerede første dag gjorde vi ”scoopet” vi hadde drømt om: Nærkontakt og intervju med fredsprisvinner Jimmy Carter.. Dette gikk heller ikke upåvirket hen i media..
Mer fra Oslo-oppholdet!
15.desember, 2002

Unikt pocket PC prosjekt ved Åmot ungdomsskole
Som første! skole i verden vil det bli satt i gang et storskalaprosjekt med pocket PC ved Åmot ungdomsskole der alle elever og lærere på 9. klasse trinnet ved skolen vil få pocket PC (lomme PC) med innebygd wlan kort (trådløst nettverkskort med Internett tilgang).
Mer om prosjektet
4.desember, 2002

Endelig i gang.. og snart venter Oslo..
Jimmy CarterEndelig er vi i gang med vår redaksjonsperiode for Ungdomsavisa. Søndag reiser en gruppe elever og lærere til hovedstaden for å lage nyhetsstoff. Og det er ikke lite de får oppleve. På dagsorden står blant annet pressekonferanse med fredsprisvinner Jimmy Carter, møte med tidligere statsminister Thorbjørn Jagland og Nobelkonsert i Oslo Spektrum..
Les hele saken
4.desember, 2002

Jeopardy om 1814 og Grunnloven
Jeopardy i 8b!- Hvem var Kristian Fredrik? – Korrekt! 100 poeng! Dette var riktig svar på: - Den danske prinsen som senere ble konge i Norge. Det er Jeopardy-time i 8b. Denne gangen må man kunne sin historie, for i dag er 1814 og Grunnloven tema.
Les hele saken
25.november

Ny lenkesamling!
Vi kan i dag presentere vår nye samling av lenker. Under knappen "Nettsteder" i kolonnen til venstre vil du finne et helt nytt oppsett med søkemotorer, nyttige oppslagsverk, lokale lenker og ikke minst pekere til en rekke fag.
Ta en titt på den nye lenkesamlingen!
19.november, 2002

Vil DU være nett-journalist?
Har du lyst til å prøve deg som journalist, har du snart muligheten. I desember har nemlig Åmot ungdomsskole redaktøransvaret for Ungdomsavisa – en avis på internett for og av ungdom. I èn måned av gangen har skoler rundt omkring i landet ansvaret for å legge ut stoff til avisa. I desember har turen kommet til Rena og Åmot ungdomsskole…
Les hvordan DU kan bli journalist i Ungdomsavisa
16.november, 2002

Snart i gang med ClassFronter
ClassFronter snart for alle!I cirka ett år har e-læringsverktøyet ClassFronter vært tilgjengelig for elever og lærere ved skolen vår. Bruken av verktøyet har allikevel vært nokså varierende. Nå kan det imidlertid se ut som om hele skolen snart er i full gang..
Mer om det nye verktøyet
15.november, 2002

Lykke til videre, Berit!
Torsdag 31.oktober var det gjort i stand til avslutning i skolens kantine. Lærere og andre spesielt inviterte var samlet for å markere at Berit Meyer French nå går over i pensjonistenes rekker..
Mer fra avslutningen
7.november, 2002


Første formingsgruppe i 8. klasse har laget animasjoner. Elevene har benyttet ulike materialer, laget bakgrunn, tatt bilder og animert ved hjelp av dataprogrammet Animation pro 3.
Se animasjonene her!
1.november, 2002


Internasjonal uke i full gang!

Internasjonal uke.Denne uken er det Internasjonal uke ved skolen vår. Torsdag er det OD-dag. Det betyr at alle elevene skal ut og tjene penger til barn og ungdom i Sierra Leone. Onsdag er det to timers OD-lunsj i kantina, mens det på tirsdag var aktivitetsdag..
Mer fra aktivitetsdagen
29.oktober, 2002

Nyttig dag om rusforebygging
Sturla Berg JohansenTirsdag 15.oktober var alle elevene ved Åmot ungdomsskole samlet til dagseminar i auditoriet til Høgskolen i Hedmark. Tema var rus og rusforebygging. Det ble en spennende dag, med tre ulike foredragsholdere. Blant dem stand up komiker og tv-kjendis Sturla Berg Johansen..
Mer fra seminaret
21.oktober, 2002

Ole Erik satte løyperekord!
Ole Erik satte rekord!Siste dag før høstferien, ble det som vanlig arrangert joggedag ved skolen vår. Og mest imponerende av alle - Ole Erik Dufseth fra 10a som satte løyperekord med den strålende tiden 41 minutter og 44 sekunder! Den gamle rekorden ble slått med ett og et halvt minutt! Utrolig bra!
Mer fra joggedagen
16.oktober, 2002

Bredbånd over satellitt
Bredbånd via satellittÅmot ungdomsskole er av Læringssenteret tatt ut som en av 5 referanseskoler i et svært stort prosjekt til 16 millioner der man vil prøve ut bredbånd over satellitt. Deltakere i prosjektet er Læringssenteret (pedagogisk del), Uninett, Utdanningsdepartmentet, Nera, Statens Kartverk Miljøverndeparetementet og Telenor.
Les hele saken 15. oktober 2002

60 minutter på 60-tallet!
Torsdag før høstferien var det ”60-talls lunsj” for både elever og lærere i skolens kantine. I om lag èn time skrudde vi tiden 30-40 år tilbake. Med tidsriktig bekledning, god, gammel musikk og hamburger og cola, ble det en riktig hyggelig stund. 
Les hele saken
11.oktober, 2002

Back to the 60’s!
Torsdag 3.oktober blir det 60-tallsstemning på skolen vår. Blant annet skal alle elevene i løpet av uken ha et tre timer langt swing-kurs. Det hele ender opp med felles 60-tallslunsj på torsdag. Her blir det mulighet for kjøp av blant annet hamburger og cola.. og kanskje en gratis ”svingom”..  Alle skal dessuten ha på seg klær fra 60-tallet! Dette blir spennende..

På kurs i elevmedvirkning
Allerede på den første samlingen av elevrådet i høst kom det opp spørsmål, som raskt ble gjenstand for drøfting blant elevene. Hvordan kan elevene påvirke og være bidragsytere i forhold til skolens virksomhet? Hvordan kan elevene få innflytelse på det pedagogiske, faglige, sosiale arbeidet ved skolen samt hvordan elevene kan være med å bidra til å endre og påvirke det fysiske miljøet, både inne og ute?
Les hele saken
28.september, 2002

Ballspill for alle penga!Jon Anders jubler for scoring!
I løpet av denne høsten har vi ved Åmot ungdomsskole hatt flere halve dager fylt med ulike idrettslige aktiviteter – sykkel, orientering og friidrettsdag. Denne gangen var det klart for tre timer med ballspill, og nok en gang ble det en vellykket dag.
Les hele saken
27.september, 2002

Nominert til eLearning Awards
I vår deltok Åmot ungdomsskole i eSchola 2002, et initiativ fra Det europeiske skolenettet som skal synliggjøre og belønne nyskapende bruk av IKT i skolen. Skolen meldte seg også på konkurransen eLearning Awards. Blant nærmere 1000 bidrag, er vi nå nominert blant de 100 beste som går videre i konkurransen i to kategorier.
eSchool Award - Sun Microsystems eSchool Award
Apple Multimedia Award -  for bruk av multimedia i undervisning og læring
Se vårt bidrag! 19.september, 2002

Hyggelig ... og litt skummel overnattingstur!
Mandag 9.september var det klart for sosial overnattingstur for elevene i 8b. Ferden gikk til ”Hermansen-øya” midt i Glomma. Det ble en fin tur med mange ulike aktiviteter på programmet. Rykter om at det spøkte på øya bidro til litt ekstra spenning etter mørkets frembrudd..
Mer fra turen
15.september, 2002

Historisk dag for Åmot ungdomsskole og Rena skole
Gjennom noen enkle grep på ”serverrommet” på Åmot ungdomsskole fikk Rena skole og Åmot ungdomsskole fiberforbindelse mot Internett. Men – bak dette enkle grepet ligger svært mye innsats, frivillig arbeid, entusiasme og dugnadsånd over flere år. Fiberskoleprosjektet er avsluttet og nye muligheter åpner seg.
Finn ut mer
6.september, 2002

O-dag i Rena Leir!På leting i skogen..
Torsdag 5.september ble siste halvdel av dagen tilbrakt ute i skog og mark, på leting etter orienteringsposter. I terrenget rundt Rena Leir kunne elevene velge mellom tre løyper med ulik vanskelighetsgrad; lett, middels og vanskelig.
Les mer
5.september, 2002

Full innsats på idrettsdagen!
I løpet av høsten er det satt av flere halve dager med ulike idrettsaktiviteter. Fredag sto nok en slik dag på programmet med blant annet friidrettsøvelser og potetløp.. Resultatene ble notert og 10b ble kåret til den klare totalvinner.
Mer fra idrettsdagen
4.september, 2002

Lærerik dag på Prestsjøen!
Innsamling av materiale i full gang!Onsdag 28.august tilbrakte 10.klassene hele skoledagen på Prestsjøen. I løpet av de seks timene ble det samlet inn materiale som skal bearbeides videre. Her ble det blant annet fisket, samlet insekter, målt ph-verdi i vannet, samlet planter og laget dybdeprofil.
Mer fra Prestsjøen
31.august, 2002

Birkebeinerprosjektet vel i havn!
Rune Høydahl raskest over fjellet!Nok en gang er Birkebeinerprosjektet vel overstått! For andre året på rad dekket vi Birkebeinerrittet med reportasjer, intervjuer, bilder og videoopptak. Les mer om eliteklassene, de lokale deltakerne og mye mer! Resultatet er vel verdt et besøk!
Dette prosjektet  inneholder videoopptak! Birkebeinerrittet 2002
30.august, 2002

Første skoledag for 9. klassingene
I dag hadde årets 9. klassinger første skoledag. Mye praktisk informasjon og utdeling av bøker første dag. Men det ble også tid til en liten vaffelfest i kantina. Det var Hildegunn og Åshild som var vaffelsjefer.
Les mer og se flere bilder (15. august, 2002)

Birkebeinerrittet 2002 - bli med og jobb!
Lørdag 24.august er det Birkebeinerritt, og som vanlig vil vi dekke begivenhetene via våre nettsider på www.birken.no Vi er allerede i full gang, men vil gjerne ha med flere medarbeidere. Er du interessert i fotografering, video, skriving eller har lyst til å intervjue en "kjendis"? Bli med! Nærmere informasjon vil bli gitt i klassene rett etter skolestart.
Dette prosjektet  inneholder videoopptak! Ta en titt på årets sider (13.august, 2002)

Velkommen til nytt skoleår!
Så er omsider sommerferien over! Torsdag 15.august er det klart for et nytt og spennende skoleår. Vi starter dagen med felles samling i gymsalen klokken 08.30. Spesielt ønskes de nye 8.klassingene velkommen til tre år ved Åmot ungdomsskole
Vel møtt! (12.august, 2002)

For et vær!!
Det lynte voldsomt mens det stod på som verst!På ettermiddagen og kvelden den 10.juli merket vi på Rena naturkreftenes vrede - et voldsomt tordenvær passerte bygda..  Det verste i manns minne?? Iallfall lynte det minst en gang hvert 10.-15.sekund, mens det stod på som verst..
Se lynet over Rena (12.juli, 2002)

GRATULERER SÅ MYE!!
Siri og Henning - GRATULERER!Lørdag 6.juli var en stor dag for Siri, som de siste fire årene har jobbet som lærer ved skolen vår. Under den flotte seremonien i Ottestad kirke fikk hun sin Henning til ektemann. Alle vi ved Åmot ungdomsskole vil gjerne gratulere det flotte brudeparet med dagen og ønsker samtidig alt hell og lykke videre i livet!
Se de nygifte! (6.juli, 2002)

Konklusjonen fra eWatch-undersøkelsen klar!
Innovative skoler kan ikke forandre nasjonale læreplaner, men de kan forandre sine skoler. Dette er konklusjonen i eWatch-undersøkelsen til Det Europeiske Skolenettet. Åmot ungdomsskole er blant de norske ENIS-skolene som nevnes i oppsummeringen av undersøkelsen.
Mer fra undersøkelsen (3.juli, 2002)

Forside | Skolen vår | Prosjekter | Elevsider |
Ansatte| Nettsteder | English

Send oss gjerne kommentarer om skolens hjemmesider! 

Fra skoleårene:


Arkiv 2004-2005Arkiv 2003-2004Arkiv 2001-2002Arkiv 2000-2001 Arkiv 1999-2000 Arkiv 1998-99
Arkiv 1997-1998
Arkiv 1996-1997
Arkiv 1995-1996
Arkiv 1994-1995