Åmot ungdomsskoles nettsider!

Tirsdag 12.februar var det klart for finalespill i Åmot ungdomsskoles innebandyturnering. Kampene ble avgjort under proffe forhold i Rena Leir. 10a vant finalen mot 9b, men i superfinalen mot lærerne måtte de se seg slått 4-3, i en uhyre spennende og dramatisk kamp!

I  elevfinalen ble 2-0 til 10a over 9b!

Lagene vekslet på ledelsen gjennom hele kampen og da 10.klassingene ved Cecilie Westgård satte inn 3-2 seks minutter før slutt, så det stygt ut for de aldrende lærerne. Men bare tre minutter før full tid kom utligningen. Helge Olav ventet ned den gode keeperen Christian Buen, og satte ballen elegant i krysset. Minuttet senere satt ballen i mål igjen. Denne gangen fikk Geir køllebladet på ballen, og fra kloss holdt satte han inn mellom beina på keeper. 4-3!

Det ble svært dramatisk på slutten og de tøffe 10.klassingene var bare millimetere fra utligning og spilleforlengelse, men lærerne med de knallharde kvinnelige forsvarerne i spissen holdt unna og kunne juble da sluttsignalet gikk.

Her må fortvilte 10.klassinger innse at slaget er tapt!

Det var ikke tvil om at ingen av lagene ville tape denne prestisjetunge kampen, og begge superfinalistene ga alt for seier. Lærerne måtte helt ned i kjeller’n og vel så det for å ”ta knekken” på elevene.

Før laget fra 10a møtte lærerlaget, var de gjennom en tøff batalje mot 9b. I elevfinalen endte det 2-0 etter scoringer av Mona Larsen og Ola Rundfloen. Men også her var det tett og spennende og det var svært nære redusering flere ganger mot slutten.

9b kom seg til finalen gjennom å slå et hardt kjempende lag fra 8b. Den avgjørende 3-2 scoringen kom bare 27 sekunder før full tid, ved Torstein Petter Mørstad Tollefsen.

Tallak og Torstein Petter i kamp om ballen i semifinalen!

Alt i alt har innebandyturneringen vært vellykket, med innledende runder i kroppsøvingstimene og altså finalespill med alle skolens elever som tilskuere i Rena Leir.

Det var fin stemning i hallen under finalespillet, med speaker-tjeneste og musikk. Kampene ble for øvrig myndig og godt ledet av skolens inspektør og rektor – Bjørn og Dag.

Vi gratulerer laget fra 10a som skolens beste innebandylag….nesten like gode som lærerlaget!! J