Åmot ungdomsskoles nettsider!

Årets innebandymestere heter 10B Yankees! Under sluttspillet i Rena Leir feide de all motsand til side. I finalen ble 10A Avalanche utklasset med 4-0, mens lærerlaget Teacher Kings måtte bite i bandyballen og se seg slått med 4-3.

10B Yankees: Bak fra venstre. Majken, Malene, Snorre og Andre
Foran fra venstre: Roar, Tom Arild og Pål.

To nokså dramatiske semifinaler måtte til for å kåre finalelagene. Først møttes 8B Sharks og 10B Yankees. Med en forhåndsledelse på 2-0, så det lenge ut til at Sharks skulle gå videre, men to og et halvt minutt før slutt løsnet det for Yankees, som i løpet av et drøyt minutt puttet på tre ganger og dermed sikret seg finaleplass.

I den andre semifinalen var stillingen 2-1 til 10A Avalanche over 9B Maple Leafs da sluttsignalet gikk. En protest fra Maple Leafs ble imidlertid tatt til følge og straffeslagkonkurranse måtte til før 10A Avalanche kunne juble for finalebillett.

Finalen mellom 10B Yankees og 10A Avalanche startet jevnt, men Yankees kunne gå til pause med 1-0 ledelse etter at Pål Karstensen sikkert plasserte ballen i mål.

Finalen i gang!!

4 minutter ut i 2.omgang la de på til 2-0 etter et flott mål av Snorre Ottosen. Kampen ble definitivt avgjort drøye to minutter før kampslutt da Tom Arild Glenne elegant puttet på til 3-0 bak en god Krister Pedersen i Avalanches mål. Snorre fastsatte sluttresultatet til 4-0 rett før slutt. Jubelen var stor, men snart var det klart for superfinale mot lærerlaget Teacher Kings..

Lærernes lag - Kings - hadde aldri tidligere tapt mot elevlag og de regnet nok seg selv som favoritter før superfinalen mot 10B Yankees. Det viste seg imidlertid raskt at dette ikke ville bli enkelt..

I løpet av første omgang scoret kampens og turneringens store spiller Tom Arild Glenne 3 (!) ganger, mens lærerne stadig ble stoppet av en uredd og meget god Majken Grønstad i Yankees-målet!

Tom Arild var dagens store spiller!

I andre omgang presset Teacher Kings på og reduserte til 1-3 ved Ole Kristian Mellum. Det tok imidlertid ikke lang tid før Malene Bjørkholen dundret inn 4-1 på etter en flott kontring. Kings hadde nok nærmest gitt opp da Geir Hjermstad reduserte bare to minutter før slutt, men ante nå et ørlite håp. Og da Helge Olav Nes satte ballen i nettaket bare 40 sekunder før slutt var stillingen 4-3! Kings kastet nå alt fremover og det ble et vanvittig kaos foran Yankees-målet de siste sekundene. De red imidlertid av stormen og kunne juble for en velfortjent seier.

Vi bøyer oss i bandykøllene for 10B Yankees!! GRATULERER MED SEIER’N!!!!

Semifinale 2:
10 Avalanche – 9B Maple Leafs 2-1 à Protest, resultat annulert. 2-0 etter straffeslag

1-0 Jens Arthur Røyse
2-0 Krister Pedersen